۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۶, جمعه

ارتباط یك زن رانت خوار با دفتر رئیس‌ دولت

ارتباط یك زن رانت خوار با دفتر رئیس‌ دولت 

جــرس: سخنگوی كمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، از دستور احمدی‌نژاد برای بررسی فوری ادعای ارتباط یك زن رانت خوار با دفتر رئیس‌ دولت خبر داد و خاطرنشان کرد: احمدی نژاد از این مسئله ابراز بی‌اطلاعی كرده، اما قول داده است كه با این موضوع برخورد جدی شود.

همچنین در پی انتشار گزارشی مبنی بر بازداشت آزاده اردکانی، رییس موزه ملی ایران و از افراد نزدیک به رحیم مشایی، خبرگزاری میراث آریا وابسته به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، این موضوع را تکذیب کرد.

همزمان برخی گزارش ها از پشت پرده برخی چالش های اخیر و نفوذ رمالان در دستگاه دولت خبر می دهند.

به گزارش فارس، حسین اسلامی، سخنگوی كمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، روز سه شنبه بدون اشاره به رانت خواران نزدیک به دولت و شبه دولتی ها، با ادعای اینكه "حساسیت دولت‌های نهم و دهم در برخورد با رانت‌خواری بیشتر از گذشته بوده است"، گفت "اخیراً فردی با حیله‌های آنچنانی توانسته بود چندین مجوز برای برپایی مراكز پذیرایی و سیاحتی در نقاط مختلف كشور اخذ كند، این فرد حتی در یكی از شهرها هم فرماندار را تهدید كرده بود كه اگر مجوز فعالیت به من ندهی، به فلانی در دفتر رئیس‌جمهور می‌گویم كه با تو برخورد كند ."

 

وی افزود: وقتی فرماندار آن شهر این موضوع را با بنده در میان گذاشت، قضیه را شخصاً به رئیس جمهور اطلاع دادم، تا موضوع این زن و ارتباطش با دفتر رئیس جمهور روشن شود و احمدی نژاد هم شخصاً دستور بررسی فوری به موضوع را صادر كرده و دستور داد كه چگونگی دریافت مجوزهای قبلی نیز توسط این زن بررسی شود.

اسلامی در پایان تأكید كرد: احمدی نژاد از این مسئله ابراز بی‌اطلاعی كرده، اما قول داده كه با این موضوع برخورد جدی شود.

گفتنی است روز گذشته منابع خبری گزارش داده بودند که بعد از بازداشتِ تعدادی از نزدیکان و حامیانِ اسفندیارِ رحیم مشایی - ازجمله امام جماعت نهاد ریاست جمهوری - که آزاده اردکانی، رییس موزه ملی و از افراد نزدیک به رحیم مشایی و حمید بقایی، دو چهرۀ جنجالیِ نزدیک به احمدی نژاد بازداشت شده است.

اما یک روز بعد، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، این موضوع را تکذیب کرد و سایت رسمی این سازمانِ جنجالیِ نزدیک به دولت، روز چهارشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه اعلام کرد:

"...دستگیری رئیس موزه ملی ایران، از زمره این نوع شایعه‌پراکنی ها و از مصادیق جنگ روانی است که در یک اتاق فکر جنگ روانی و محفلی خاص و خطرناک تدارک دیده شده است. این در حالی است که موزه ملی ایران، یک مجموعه کاملا فرهنگی محسوب میشود، اما برخی به دنبال سیاسی- امنیتی کردن آن هستند.

این سازمان وابسته به دولت، بدون اشاره به چالش های اخیرمیان دولتی ها و حامیان رهبری، و بازداشت امام جماعت دفتر ریاست جمهوری و گروهی افراد دیگر، در ادامه آورده است ".. متاسفانه محفلی خاص، (متشکل از برخی افراد و گروه‌های انحرافی با روش‌های ضد امنیتی که به صورت کاملا مخفی عمل می کنند) ضد آرمان‌های انقلاب اسلامی، برای امنیتی ساختن فضای جامعه، تخطئه ارکان دولت خدمتگزار و تخریب وجهه و شخصیت مسئولان خدوم ملت در تکاپو هستند و این سیاست تخریبی خطرناک را نیز از طریق خوراک دادن به محفل اقتدارگرای خاص و شبه‌رسانه‌های مزدور هدایت می کنند و در این روند تخریبی که بیتردید خطرات فراوانی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در پی خواهد داشت، این محفل اقتدارگرا با طرح مسایلی دروغین برای تحریک افراد مذهبی و نیز با به کار بردن ادبیات و واژگانی چون «فرقه»، «خرافه‌گرایی» و «جریان انحرافی» به قصد ارعاب، میکوشند ضمن مسموم ساختن فضای روانی جامعه، شرایطی را فراهم آورند تا به منویات منحوس و اهداف پلید خود دست یابند."

گفتنی است در ادامه بازداشتِ تعدادی از نزدیکان و حامیانِ اسفندیارِ رحیم مشایی، منابع خبری روز سه شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه گزارش داده بودند که آزاده اردکانی، رییس موزه ملی نیز بازداشت شده و وی جزو لیست بیست و پنج نفرۀ نزدیکانِ بازداشتیِ مشایی بوده است.

 

حجت الاسلام الف

هنوز از دیگر بازداشتی ها و چالش های ادامه دارِ میانِ اصولگرایان و حامیان و نزدیکانِ رئیس دولت خبری منتشر نشده است، اما سایت جوان آنلاین، وابسته به سپاه نوشته است "یكی از مهره های میانی جریان انحرافی اصولگرایان با اشاره به فعالیتهای انتخاباتی این جریان برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از آشكار كردن بخشی از تشكیلات این جریان در تابستان سخن به میان آورده است.

به گزارش جوان آنلاین، حجت الاسلام (الف)كه تا كنون چندین ماموریت را برای برهم زدن برخی تشكل های انقلابی- مذهبی بر عهده داشته طی سخنانی با بیان این كه این جریان حول دو حوزه نخبگانی و توده ای به سازماندهی پرداخته گفته است:ما كمیته های را تشكیل و برنامه های خود را در قالب آن ها و در سطوح اقشار و اصناف مختلف پی گیری می كنیم.


ماجرای اجنه و هاله نور و ...عباس غفاری

در همین اثنا، سایت «دیگربان» در گزارشی پیرامون برخی بازداشت شدگان و مرگ بازجوی آنها و همچنین چالش های اخیر، با اشاره به روزنامه جدیدالانتشار «یکشنبه» وابسته به مشایی نوشته است:

"هویت مرموزترین چهره پشت پرده دولت محمود احمدی‌نژاد که گفته می‌شود رئیس دولت دهم و اسفندیار رحیم‌مشایی را «مسخ» خود کرده است٬ فاش شد. سایت نوپای «يکشنبه» که از سوی حامیان دولت اداره می‌شود هویت این فرد را عباس غفاری یکی از دوستداران احمدی‌نژاد معرفی کرده است. از عباس غفاری٬ عقاید٬ گذشته و اقداماتش هیچ اطلاعاتی موجود نیست٬ اما این سایت نوشته مطالبی که حامیان رهبری در روز‌های اخیر درباره وی مطرح کرده‌اند «شایعه‌» است...

این سایت از قوه قضائیه خواسته است با کسانی که به عباس غفاری و تیم احمدی‌نژاد اتهام می‌زنند برخورد کند.

سایت «یکشنبه» به نقل از یک مقام نزدیک به احمدی‌نژاد از مقام‌های قوه قضائیه سئوالاتی درباره غفاری پرسیده و از آنها خواسته که در این مورد روشنگری کنند.

این فرد از مقام‌های قضایی پرسیده که درباره گزارش‌ها مبنی بر بازداشت عباس غفاری٬ علت بازداشت وی٬ نهاد دستگیر کننده و مرگ بازجوی این فرد توضیحاتی ارائه دهند.

وی در ادامه این پرسش را مطرح کرده که علت سکته و مرگ بازجوی غفاری چه بوده است و با نزدیکان وی چه برخوردی شده و «آیا استفاده از چنین روش‌هایی برای اداره امور کشوری، شرعی است؟»

پرسش‌های این فرد پیرامون عباس غفاری در شرایطی مطرح می‌شود که براساس برخی گزارش‌ها یکی از دلایل قهر ۱۰ روزه احمدی‌نژاد٬ بازداشت این فرد از سوی سپاه پاسداران بوده است.

گفته می‌شود ماموران سپاه این فرد را پس از بازداشت مورد بازجویی قرار داده و اتهام وی را همکاری با موساد اعلام کرده‌اند که این اتهام با خشم احمدی‌نژاد مواجه شده است.

اطلاعات دیگری از این فرد در دسترس نیست٬ اما گفته می‌شود که عباس غفاری طراح ایده «هاله نور»٬ مدعی ارتباط مستقیم با امام دوازدهم شیعیان و رابط امام زمان با احمدی‌نژاد و رحیم‌مشایی بوده است.

محمود احمدی‌نژاد روز گذشته پس از ۱۰ روز غیبت به نهاد ریاست جمهوی بازگشت و گفت که مسائل چند روز اخیر را بازگو نخواهد کرد و در دل خود نگه خواهد داشت."

--
همگی مهیای خرداد پر حادثه شویم
سبز مي مانيم، تا هميشه


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر