۱۳۸۸ اسفند ۱۴, جمعه

ادامه بازداشت فعالان حقوق بشر


ادامه بازداشت فعالان حقوق بشر

جرس: روابط عمومی مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران با صدور اطلاعیه ای نسبت به اعتراض کرد.

در این اطلاعیه آمده است:بنا به گزارشات دریافتی نیروهای امنیتی طی یک اقدام هماهنگ اقدام به بازداشت تعدادی از فعالان حقوق بشر و همکاران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران کردند.

دوشنبه شب مورخ ۱۱ اسفندماه، این نیروها در محدوده زمانی ۹ شب تا ۵ صبح ۱۲ اسفندماه به منازل فعالان حقوق بشر رفته و به بازداشت آنان مبادرت کرده اند.

- محبوبه کرمی، مسئول سابق واحد زنان مجموعه پس از تفتیش منزل و ضبط لوازم شخصی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد.

- نصور نقی پور، از وبلاگ نویسان و مدافعان حقوق بشر در منزل شخصی خود در شهر قزوین توسط نیروهای امنیتی راس ساعت ۹ شب بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد.

- گزارش شده است، ابوالفضل عابدینی مسئول سابق روابط عمومی مجموعه که به تازگی از زندان آزاد شده بود با یورش بی سابقه مامورین اطلاعاتی که کاملا مسلح بودند دستگیر شد. آنها با مقاومت خانواده ایشان مواجه شدند و به همین دلیل اقدام به شکستن شیشه های منزل مسکونی ایشان نمودند و پس از چند ساعت درگیری همراه با ایجاد رعب و وحشت از سوی مامورین و مقاومت افراد خانواده سرانجام با کندن درب منزل با میله های فولادی وارد حیاط شده و پس از شکستن تمام شیشه ها و تخریب در و پنجره، ایشان را با ضرب و شتم شدید در ساعت ۵ صبح دستگیر کردند.

- بهزاد مهرانی از مسئولان سابق مجموعه نیمه شب گذشته توسط نیروهای امنیتی در منزل به دلایل نامعلومی بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شد.

- حسام فیروزی از فعالان حقوق بشر نیز جزو دستگیر شدگان شب گذشته در ایران است.

- همچنین گزارش شده است نوید خانجانی فعال حقوق بشر و از دانشجویان محروم از تحصیل نیز شب گذشته در شهر اصفهان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به نقطه نامعلومی منتقل شده است.

نیروهای امنیتی همچنین برای بازداشت تعداد دیگری از اعضا و مسئولان سابق مجموعه اقدام کرده اند، لازم به ذکر است خانواده تعدادی از اعضا یا مسئولان سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نیز از روز گذشته در بی خبری از وضعیت فرزندان خود به سر می برند، بنابراین افزوده شدن بر بازداشت های شب گذشته محتمل است.

همچنین همزمان با بازداشت های مورد اشاره وب سایتهای خبری این تشکل نیز مورد حملات بی سابقه و گسترده اینترنتی قرار گرفته است و از فعالیت بازمانده است. این موضوع نیز گواه دیگری از دارای برنامه ریزی بودن این بازداشت ها است، گزارشات تکمیلی در این رابطه منتشر خواهد شد.

در حال حاضر دست کم ۱۶ تن از همکاران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در اقصی نقاط ایران در بازداشت نیروهای امنیتی به سر می برند.
http://www.rahesabz.net/story/11478/


وضعیت وخیم جسمی و اعتصاب غذای عبدالله صدوقی روزنامه نگار آذربایجانی

جرس: عبدالله صدوقی روزنامه نگار آذربایجانی زندانی در زندان تبریز پس از اعتصاب غذای ۱۴ روزه در زندان تبریز به بهداری این زندان منتقل شد.

 به گفته خانواده عبدالله صدوقی، وی روز سه شنبه ۱۱ اسفند ۸۸ بر اثر ضعف شدید ناشی از اعتصاب غذا دچار خونریزی معده، سرگیجه شدید و افت فشار خون شده است و مسئولین زندان تبریز این روزنامه نگار آذربایجانی را با ضرب و شتم به بهداری زندان منتقل کرده اند.

حسین صدوقی برادر این روزنامه نگار ترک می گوید صدوقی دچار کاهش وزن شدید شده و نزدیک به ۲۰ کیلو وزن کم کرده است.

این روزنامه نگار آذربایجانی پس از گذشت یک ماه از زمان بازداشتش طی نامه ای از زندان تبریز اعلام کرده بود که در اعتراض به ادامه بازداشت غیرقانونی خود و بلاتکلیفی در زندان تبریز از روز پنجشنبه ۲۹ بهمن ۸۸ دست به اعتصاب خواهد زد.

صدوقی ۲۸ دی ۸۸ و بدنبال چاپ پوستر تبلیغاتی تیم فوتبال تراکتورسازی به زبان ترکی آذربایجانی به همراه برادرش در تبریز بازداشت شده بود.

منابع موثق می گویند : مسئولین زندان تبریز این روزنامه نگار آذربایجانی را پس از اعلام اعتصاب غذا به بند ۱۰جرایم زندان تبریز - که محل نگهداری زندانیان شرور و خطرناک است - منتقل و افراد شرور را برای ضرب و شتم این روزنامه نگار آذربایجانی تشویق کرده بودند.

به گفته همین منابع افراد شرور پس از تشویق مسئولین زندان با حمله به این روزنامه نگار آذربایجانی وی را مورد ضرب و شتم قرار داده و او را مجروح کرده اند.

این منابع می افزایند صدوقی پس از ضرب و شتم شدید در بند ۱۰ جرائم به سلول انفرادی بند ویژه زندان تبریز منتقل شده است.

شایان ذکر است ماموران امنیتی ایران در ماههای گذشته عده ای از هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی را که با مجوز این باشگاه و با موافقت اصولی اداره ارشاد تبریز اقدام به چاپ پوستر تبلیغاتی به زبان ترکی برای این تیم آذربایجانی نموده بودند دستگیر و چندین چاپخانه و محل فروش این پوسترها را پلمپ کرده بودند.
http://www.rahesabz.net/story/11437/


ادامه بی خبری از وضعیت تارا سپهری فر
 
جرس:با گذشت بیش از ۲۰ روزاز بازداشت تارا سپهری فر، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شریف بیخبری از وضعیت وی همچنان ادامه دارد. به گزارش ادوار نیوز، دبیرانجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شریف، تنها در یک تماس تلفنی بسیار کوتاه در روز بعداز بازداشت از نگهداری خود در بند ۲۰۹ زندان اوین خبر داده است. سپهری فر در آستانه ۲۲ بهمن بازداشت شد. بیخبری از وضعیت این فعال دانشجوی موجب نگرانی از اعمال فشار بر وی در راستای‌ جلوگیری از ادامهٔ فعالیت انجمن اسلامی دانشگاه شریف که از معدود انجمنهای اسلامی باقیمانده مانده است که به صورت قانونی‌ مشغول فعالیت هستند، شده است
http://www.rahesabz.net/story/11462/

ممانعت از برگزاری مراسم چهل و دومین سالگرد دکتر مصدق

جرس:حسین شاه حسینی فعال ملی با سابقه و سخنگوی هیات امنای احمد آباد (مزار دکتر مصدق) با اعلام اینکه مطابق رویه سالهای اخیر از مدتها قبل در نامه هایی به فرمانداری نظرآباد و استانداری تهران زمان و برنامه مراسم چهل و دومین سالگرد درگذشت رهبر نهضت ملی ایران را ارائه کردیم، افزود تمام نهادهای مورد مراجعه پاسخ نهایی را به روز سه شنبه موکول نمودند و در نهایت در مراجعه روز سه شنبه من به اتفاق محمود مصدق نماینده خانواده دکتر مصدق به بخشداری نظرآباد از مخالفت شورای تامین استان با برگزاری هرگونه مراسمی در قلعه احمد آباد خبر دادند.


این در حالیست که قلعه احمد آباد یک ملک کاملاً شخصی بوده و بنابر قانون برگزاری مراسمی نظیر سالگرد درگذشت افراد در آن نیازی به مجوز ندارد.
 

شاه حسینی با اعلام این مطلب به «میزان خبر» گفت: مسوولان سیاسی و امنیتی با بهانه هایی نظیر وضعیت ممکلت و احتمال سو استفاده فرصت طلبان با برگزاری مراسم مخالفت نموده اند افزود: در ساعات پایانی روز سه شنبه نیز از سوی برخی نهادها با تماسهای تلفنی خواهان اعلام لغو مراسم از سوی هیات امنا و خانواده دکتر مصدق شدند که آنان نیز از پذیرش این درخواست امتناع نموده اند و حضور علاقمندان بر مزار دکتر مصدق را امری شخصی دانسته اند که افراد با مسوولیت خود انجام می دهند.
هیات امنای احمد آباد از فعالین قدیمی ملی نظیر آقایان صدر حاج سیدجوادی، عزت الله سحابی، خسرو سیف، حسین شاه حسینی و نماینده خانواده دکتر مصدق تشکیل شده است.
دکتر محمد مصدق رهبر نهضت ملی ایران در ۱۴ اسفند ماه ۱۳۴۵ ساعت ۶ صبح ، در سن ۸۴ سالگی درگذشت. ایشان وصیت کرده بود او را کنار شهدای ۳۰ تیر در ابن بابویه دفن کنند، ولی با مخالفت شاه چنین نشد و او در یکی از اتاقهای خانه‌اش در احمدآباد به خاک سپرده شد.
در دوران ستمشاهی نیز فعالین ملی همیشه برای حضور در مراسم سالگرد درگذشت دکتر مصدق با محدودیتها و فشارهای دستگاه های امنیتی رو برو بودند و بارها افرادی نظیر آیت الله طالقانی، داریوش فروهر، مهندس بازرگان و دکتر سحابی از نیمه راه توسط مواران ساواک بازگردانده شده و یا در آستانه ورود به احمد آباد بازداشت می شدند

http://www.rahesabz.net/story/11449/.




--
سبز مي مانيم، تا هميشه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر