قرارگاه عمار؛ اتاق فکرِ کودتا و جبهه افراطيون ِسياسی- فرهنگی نظام
خبرنگاران سبز/سیاست:
القاء تفکر کودتای انتخاباتی توسط گروهی مهندسی شد که در ابتدا اتاق فکری آنان در سايه قرار داشت و فرامين اشان توسط عوامل نهانی همچون سپاه پاسداران و بسيجيان که دنيا و آخرت خود را برای در قدرت ماندن عده ای به تاراج دادند، اجرا می شد. با گذشت زمان و با خواست رهبری برای سکوت نکردن خواص کم کم افرادی خود را نشان دادند که عينا همان تفکر در زبان آنها جاری شد.
اعضای اتاق فکر کودتا چه کسانی هستند ؟
در زمان انتخابات با رصد وقايع و اظهار نظرهای عده ای افراطی رفته رفته ليستی از صحنه گردانان اصلی کودتای انتخاباتی تشکيل شد و اکنون درآستانه سومين سال از کودتای انتخاباتی، چهرههايی که هميشه درسايه از سرکوب معترضين به تقلب انتخاباتی دفاع می کردند، تحت عنوان « اتاق فکر قرارگاه عمار » در قُـم دور هم جمع شدند تا رسما ورود خود را به عرصه سياسی و فرهنگی کشور اعلام کنند.
قرارگاه عمار؛ اتاق فکر و جبهه افراطيون سياسی و فرهنگی نظام ولايت فقيه
روز پنجشنبه سالن اجتماعات موسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمينی در قم ميزبان جمع زيادی از حاميان کودتای انتخاباتی بود که خود را فعالين فرهنگی و سياسی جبهه انقلاب اسلامی معرفی می کردند که با پشتيبانی قرارگاه فرهنگی عمار (مرکزی راهبردی جبهه اهل ولاء) در اولين گردهمايی فراگير اين قرارگاه گرد هم آمده بودند.
در اين جلسه که اولين گردهمايی اين مجموعه پس از تشکيل شورای مرکزی قرارگاه عمار به شمار میرفت، تعداد زيادی خط دهندگان اصلی کودتا و سرکوب معترضين که حتی تعدادی از آنها درليست تحريمی سنای ايالات متحده و اتحاديه اررپا نيز قرار دارند، حضور داشتند.
از جمله حاضرين دعوت شده در اتاق فکر عمار:
مصباح يزدی، حجت الاسلام رجبی، مهدی طائب، حجت الاسلام پناهيان، حجت الاسلام ماندگاری، حجت الاسلام رسايی، حجت الاسلام روانبخش، دکتر کوچک زاده، دکتر علی اصغر زارعی، سردار سعيد قاسمی، وحيد جليلی، حسن عباسی، محمد علی رامين، سعيد حداديان، حسين سازور، حسين الله کرم، وحيد يامينپور، ميثم نيلی، جعفر فرجی، فرزاد جمشيدی و شمار زيادی از چهرههای سرشناس و موثرين فرهنگی ـ سياسی جبهه انقلاب فرهنگی حضور داشتند.
اعضای شورای مرکزی قرارگاه عمار:
قرارگاه عمار (مرکزی راهبردی جبهه اهل ولاء) که سال گذشته با همت جمعی از فعالان فرهنگی و سياسی جبهه انقلاب اسلامی تشکيل شده بود پس از بحث و بررسیها حجج اسلام پناهيان، مهدی طائب، محمدمهدی ماندگاری، علی ثمری، حميد رسايی، روانبخش و آقايان سعيد قاسمی، وحيد جليلی، مهدی کوچکزاده، نادر طالبزاده ،حاج حسين يکتا ، حسن عباسی، سعيد حداديان ، حسين اللهکرم، حسين روشن را به عنوان اعضای شورای مرکزی اين قرارگاه انتخاب کرد.
مصباح يزدی که بانی فرقه مصباحيه و حجتيه نوين و يکی از خط دهندگان اصلی به بسيجيان و مداحان برای توجيه کشتار مردم ايران است، در جمع اعضای قرارگاه عمار، با انتقاد از کسانی که برای شناخت دين بيراهه را بر می گزينند، گريزی به مسائل داخلی کشور زد و با تعين خط مرز بين خودی و غيرخودی اعلام کرد: ما بايد با هر کس که می خواهيم همکاری کنيم، بايدعوامل شخصيتی او را بررسی کنيم و ببينيم اهدافی که دارد چه اندازه با اهداف ما همخوانی دارد.
وی که يکی از حاميان اصلی دولت و عملکرد رئيس دولت بوده در مقام حمايت از احمدی نژاد اظهار داشت: اگر ديديم غالب اهداف، شيطانی و باطل است بايد او را کنار گذاشت، اما اگر کسی ۹۸ درصد عناصر در او عناصر سالم باشد و البته چند عنصر باطل نيز داشته باشد و بخواهيم او را به خاطر اين مساله کنار بگذاريم که چه کسی می ماند و با چه کسی می خواهيم زندگی کنيم.
مصباح یزدی درادامه در گفتاری هشدار گونانه پیامی نیز به رئیس دولت داد. وی گفت: در مرحله بعد بايد حمايت از اين شخصيت و فرد را مطلق نکنيم چراکه ممکن است همان عناصر محدود باطل ظهور کند، بايد بگوييم تا مادامی که در صراط مستقيم و پيرو اسلام ناب محمدی است، کار او درست است.
در اين گردهمايی که با اجرای وحيد يامين پور مجری برنامه ديروز، امروز، فردا برگزار میشد،مهدی طائب رئيس شواری مرکزی اتاق فکر کودتا، به عنوان اولين سخنران برنامه،با مقايسه مع الفارق که هيچ نسبيتی با زمان حال ندارد، سعی کرد تا امروز کشور را با ۱۴۰۰ و اندی سال پيش يکسان سازی کند و شخصيت های حامی و مقابل رهبری را با شخصيت های آن زمان همسان سازی کند که البته طائب مشخص نکرد خود افراد قرارگاه عمار که پس از سرکوب خونين معترضين به تقلب در انتخابات از عوامل اصلی اين کودتا بوده اند، با چه اشخصاصی مقايسه می شوند؟
طائب در بخش پايانی سخنان خود با يادآوری برخی از وقايع اخير، با اشاره به قسم رئيس جمهور در هنگام تحويل گرفتن مسئوليت، وقايع اخير را مغاير با قسم ياد شده مبنی بر پايبندی رئيس جمهور به قانون اساسی عنوان کرد.
پناهيان: قرارگاه عمار يک مؤسسه راهبردی و اتاق فکر است که اعضای آن عمارگونه عمل می کنند
در ادامه اين برنامه،عليرضا پناهيان مشاور بيت رهبری و نائب رئيس قرارگاه عمار، در سخنانی به بيان گزارشی از اهداف، برنامه ها و ماموريتهای اين قرارگاه پرداخت. پناهيان با اين گفته که ما به کار گروهی برای حفظ انقلاب معتقديم، گفت: ما نظام مقدس اسلامی را چيزی جز ولايت و ولايتمداری نمی بينيم اما نگفت کارگروهی يعنی همان دايره محدود نظام و يا خير و چرا افراد ناهماهنگ با تفکرات بسته آنها بايد با برچسب بی بصيرتی از اين دايره محدود خارج شوند.
پناهيان با تاکيد براتاق فکر بودن قرارگاه عمار و دخالت اين گروه در امور سياسی کشور از پس از گودتای انتخاباتی اظهار داشت: ما حزب نيستيم ولی در سياست و امور سياسی تاثيرگذار خواهيم بود.
در ادامه اين گردهمايی، حسن عباسی ديگر پيرو مصباحيه که با حفظ سمتِ « رييس مؤسسه بررسی های دکترينال امنيت بدون مرز» که يک سمت خودتاسيس کرده است به عنوان عضو شورای مرکزی اين قرارگاه نيز درآمده است،شروع به تحليل های سراپا بی اساس از دنيای غرب کرد که از اين دست صحبت ها را از رئيس دولت کودتايی نيز از زمان ورود به نهاد رياست جمهوری بسيار شنيده بوديم که هيچ کدامش به واقعيت تبديل نشده است.
بنابراين همانطور که پيشبينی ميشد اعضای اتاق فکر کودتای انتخاباتی همان هايی بودند که نظاميان را به سرکوب معترضين تشویق می کردند و با گفتن خرافات و دروغ، سعی کردند تا جنايات پیاده نظام را شرعی توجيه کنند.--
سبز مي مانيم، تا هميشه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر